Sztárok a pult mögött

Vásárolj november 16 és 22 között egy sült krumplit vagy egy mobildíszt az ország bármelyik McDonald's-ában, mert ezzel segítesz a budapesti és miskolci Ronald házakban lakó beteg gyermekeknek!

A Ronald Házak honlapja
McDonald's

Friss topikok

Archívum

A Jóban Rosszban minden szereplője: jóban.

2009.11.21. 15:48 :: sült krumpli

Száguldó riporterünk, Timi 3 újabb sorozatszereplőt kapott el az Arénában.

Vágvölgyi Lilian, azaz Bodolai Orsi, Timon Barna, azaz Bodolai Szabi mintha a valóságban is igazi nővér-öcs viszonyban lennének, bár egyáltalán nem veszekszenek. Viszont eleinte kissé elfogódottak voltak az embertömegben, amíg meg nem érkezett Madár Vera (Galambos Gyöngyi a sorozatban), aki vérprofi adománygyűjtőnek bizonyult.

Vera már tavaly is részt vett az akcióban, de látszik, hogy egyszerűen istenadta tehetség a rábeszélésben, tuti ő adja el a legtöbb mobildíszt. Lilian és Barna most vannak itt először, de megígérték, hogy jövőre is jönnek.

Barnát megkérdezték, hogy tud-e főzni. Barna azt állította, hogy kókusztekercset tud. A választ elfogadjuk, annak ellenére, hogy a kókusztekercset nem is kell főzni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokapultmogott.blog.hu/api/trackback/id/tr211541909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása