Sztárok a pult mögött

Vásárolj november 16 és 22 között egy sült krumplit vagy egy mobildíszt az ország bármelyik McDonald's-ában, mert ezzel segítesz a budapesti és miskolci Ronald házakban lakó beteg gyermekeknek!

A Ronald Házak honlapja
McDonald's

Friss topikok

Archívum

Lola és Dukai Regina a WestEndben szabálysértő módon jótékonykodnak

2009.11.21. 15:28 :: sült krumpli

Lola már másodszor segít a Ronald Háznak adományt gyűjteni, Regi először (bár állítása szerint a perselybe rendszeresen dob aprót). Ennek ellenére mindketten kötény nélkül álltak oda a pénztárhoz, ami ugyan szabályellenes, de nekik elnézzük.

Kulisszatitok: Regi kedvence a sajtburger mellett a baconos McMuffin, de mivel az csak reggelire van, a későnkelő celeb sajnos gyakran lekésik róla :(

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokapultmogott.blog.hu/api/trackback/id/tr921541887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronald 2009.11.21. 16:41:19

.
Engem Ronald-nak hívnak. Vajon én házamra is gyüjtenek?
Mert hát "Ronald-ház" az is, nem igaz?
.

sült krumpli 2009.11.21. 16:46:22

hát, ha nálad is lakhatnak rendszeresen a súlyosan beteg gyerekek és a családjuk, akkor megpróbáljuk elintézni a gyűjtést :)

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.23. 15:36:49

Ha felvették volna a kötényt, az eltakarta volna a trendi szerkójukat, amit meg azért egy celebtől még sem lehet elvárni!
süti beállítások módosítása