Sztárok a pult mögött

Vásárolj november 16 és 22 között egy sült krumplit vagy egy mobildíszt az ország bármelyik McDonald's-ában, mert ezzel segítesz a budapesti és miskolci Ronald házakban lakó beteg gyermekeknek!

A Ronald Házak honlapja
McDonald's

Friss topikok

Archívum

Pár kérdés a Ronald Házak tyúkanyóihoz

2009.11.17. 16:48 :: sült krumpli

A házmenedzserek a Ronald Házak működését felügyelik, koordinálják. Ez a prózai meghatározás azonban meg sem közelíti azt, hogy mi minden köszönhető nekik a Házak táján. Nagyné Bayerle Andi, a budapesti és Rigó Zsuzsa, a miskolci Ronald Ház menedzsereként egyszerre mindenki anyukája, óvónő, szervező, tyúkanyó, vezető, mindenes, őrangyal és gyakorta karbantartó.

1. Mióta dolgozol a Ronald Házban?

Andi: "11 éve, amióta csak megépült a budapesti Ház."

Zsuzsa: "3 éve, de már jóval azelőtt, a budapesti Ronald Ház kapcsán ismertük egymást Andival. A budapesti gyermekklinika intenzív osztályán dolgoztam korábban."

2. Mit szeretsz a legjobban a munkádban?

Zsuzsa: "Talán közhely, de a gyerekek mosolyát. Persze az a legjobb, ha gyógyultan távoznak a kicsik, de sokuknak rendszeresen vissza kell térniük. És ilyenkor hihetetlenül jó látni, hogy nem szorongva, hanem nyugodtan jönnek, hiszen itt van velük az anyukájuk, a családjuk."

 

Andi: "Hogy minden egyes napnak megvan az értelme. Hogy igazán fontos, amit teszünk. Ez nem reggel 8-tól délután 5-ig tartó munka, teljes mértékben beleivódik az életembe.
Na meg persze hogy nem unalmas :) "

 

 

3. Mesélj valamit a Ház életéből, ami sokat jelentett neked!

Andi: "Több éve lakik nálunk Julcsi, egy mosonmagyaróvári kislány. Érgyulladásból eredő szövődmény miatt kellett a jobb lábát amputálni, utána különféle komplikációk léptek fel, sok mindent éltünk át együtt. Julcsinál lehetett a leginkább érezni a Ronald Ház jó hatását, hiszen bármilyen fájdalmai is voltak, egy kis mosolyt mindig tudtunk csalni az arcára. Julcsi mintha egy picit az én gyerekem is lenne."

Zsuzsa: "Nem tudnék egy esetet kiemelni, de a leginkább akkor hatódom meg, amikor a gyógyult gyerekek visszalátogatnak hozzánk, e-mailt vagy képeslapot küldenek. Ilyenkor megerősödik bennem, hogy fontos, amit csinálunk."

4. Mivel kapcsolódsz ki szabadidődben?

Andi: "Odavagyok a színházért, főleg a musicalekért! De sportolni is szeretek, különösen az aquafitnesz segít oldani a munka feszültségét."

Zsuzsa: "Színházba járok, emellett imádok autózni - vezetés közben teljesen ki tudok kapcsolni. A tévében legszívesebben a Forma 1-et nézem, de a focimeccsek előtt is ott szoktam ragadni."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokapultmogott.blog.hu/api/trackback/id/tr841532194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása