Sztárok a pult mögött

Vásárolj november 16 és 22 között egy sült krumplit vagy egy mobildíszt az ország bármelyik McDonald's-ában, mert ezzel segítesz a budapesti és miskolci Ronald házakban lakó beteg gyermekeknek!

A Ronald Házak honlapja
McDonald's

Friss topikok

Archívum

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványról

2009.11.17. 12:37 :: sült krumpli

Az idén 15 éves alapítvány olyan családokon segít, ahol súlyosan beteg gyerek szorul hosszú kórházi kezelésre az otthontól távol. A gyógyuláshoz és a betegség elviseléséhez is nagyban hozzájárul, ha a család együtt tud maradni a gyerekekkel a kezelés ideje alatt – ezt igyekszik biztosítani az alapítvány. 1999-ben Budapesten, majd 2004-ben Miskolcon Ronald Ház néven apartmanház nyílt, ahol az alapítvánnyal együttműködő klinikák ajánlása alapján a családok ingyenesen lakhatnak. Az elmúlt években több mint 4400 család lakott a két Ronald Házban a kisgyerekek kórházi kezelése alatt.


Az alapítvány fő bevétele a McDonald’s pénztárak melletti perselyekből, illetve a kiemelt jótékonysági akciók – mint például a McHappy Day – során befolyt összegekből származik, de szívesen fogadnak könyveket, játékokat, háztartási elektronikai eszközöket is.

Az alapítvány weboldalán többet is megtudhatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokapultmogott.blog.hu/api/trackback/id/tr51531592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása