Sztárok a pult mögött

Vásárolj november 16 és 22 között egy sült krumplit vagy egy mobildíszt az ország bármelyik McDonald's-ában, mert ezzel segítesz a budapesti és miskolci Ronald házakban lakó beteg gyermekeknek!

A Ronald Házak honlapja
McDonald's

Friss topikok

Archívum

Anettka autogramot kért a vásárlóktól

2009.11.21. 14:26 :: sült krumpli

Anettka az Oktogonnál állt be dolgozni a gyerekekért, és mintha egy abszurd darabban szerepelne, aláírást kért a hozzá sorba álló emberektől:

A bizarr jelenet kulcsa az egyébként, hogy az adományozók nevét ilyen tenyérmatricával kiragasztják az éttermek ablakaira.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokapultmogott.blog.hu/api/trackback/id/tr591541774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.11.21. 14:38:29

nem értem, miért kért autogramot, de legalább kicsit dolgozott.

Kuruttya 2009.11.21. 14:58:12

"Sztárok a pult mögött"
"Anettka"

Csak én érzem itt az ellentmondást?

sült krumpli 2009.11.21. 15:09:26

Na de Álmos, Anettka a mértékadó HCDB szerint 48. a celeblistán, a nők között pedig Top 30-ban van!
velvet.hu/celeb/hcdb/adatlap/anettka

holdika 2009.11.21. 16:48:46

megnéztem a celebeket ... és "hirességeket"Ha jól látom ezek csak attól hiresek hogy mindig botrány van körülöttük. Ki az az SP,valami Oszkár,Anettka ezek mit tettek le az asztalra és mi a funkciójuk azonkivül,hogy naplopók

sült krumpli 2009.11.21. 17:02:24

@holdika: SP zenéstáncos előadó, a "hip hop" műfaj képviselője! Kinter Oszkár televíziós műsorvezetőként ismert. Anettka szintén televíziós műsorvezetőként ismert. Tehát mindannyian a szórakoztatóiparban dolgoznak.

holdika 2009.11.21. 17:37:10

Drága Sültkrumpli!
Ha megmondod hogy hová küldjek pénzt , küldök én anélkül hogy "celeb "lennék! Ne hari de nekem ezek az emberek nem celebek,nem értékek
volt szerencsém látni hogy mit produkálnak és azt is tudom,hogy egyik másik "celeb" honnan és milyen ismeretség által "'hires" . Nem irigyelem én tőlük, csak röhej,hogy értéktelen embereket kell sztárolni.. És ez ami mindig dühit. Miért nem lehet elfogadni,hogy vannak emberek akiknek egy értéktelen Kinter aki még beszélni sem tud és az előéletét tudom hogy hogyan került a tévébe és ki által és kinek a rokona hát erre mit lehet mondani. Nekem nem sztár.Ebből az összes garniturából egyedül Csonka Andrást tartom annak,Munkája és eddigi élete őt sztárnak lehet mondani.

holdika 2009.11.21. 17:39:08

Ja és még egy kedves Sültkrumpli!
Ezek a celebek csak azért vállalnak el munkát,hogy benne legyenek a bulvárujságokban,hogy akárhogy de foglalkozzanak velük.. A jövőheti bulvár tele lesz "jótéteményükkel" ,pedig a közemberek jóval több pénzt adnak hirnév nélkül , ÖNZETLENÜL ÉS ISMERETLENÜL

sült krumpli 2009.11.21. 17:52:45

holdika: azt nem tudom, hogy ki miért ad, de a gyerekek se kérdezik. Lehet, hogy a celebek egy része a hírek miatt jön, de az is igaz, hogy az emberek egy része meg miattuk jön be aznap. (És lehet, hogy nem mindenki ugyanazt tartja igazi sztárnak)

Abban viszont egyetértünk, hogy a sima nemhíres emberek névtelenül sokkal többet adnak összesen, ezt köszönjük is mindenkinek, neked is, ha dobsz a perselybe!

holdika 2009.11.21. 17:58:12

Kedves Sültkrumpli!
Elég szomoru,hogy értéktelen emberekre mennek be az emberek.De azt hiszem főleg tinik akiknek példaképük az értéktelen celebek .És sajnos minden fiatal celeb akar lenni mert nem kell nekik dolgozni csak mindig a fényben lenni és botrányos életet élni és mindennap ugy felébredni,hogy ma vajon milyen botrányt vagy feltünést kell végeznem,hogy rólam irjanak ma a lapok.Na ma többségükben teljesitették , benne lesznek a bulvárba Ez a nap jól indult számukra.Javaslom adjanak celebtelenül és névtelenül kiváncsi lennék mennyi gyülne össze

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.11.21. 18:24:26

Holdika te nagyon reálisan látod a világot!
Én teljes mértékben egyet értek veled. Nem celebek ezek. Csak valami másod osztályú senkik. Nagyon nem jó az emberek ízlése mostanában. Ne adj Isten hogy a gyermekeimnek ezek a nagy celebek szolgáltassák a példaképet.
Bármire képesek a szereplésért. Akár rossz,akár jó az a hír! Sok minden ráfér az arcukra sajnos.
Itt konkrétan Fehér Anett esetét látjuk.
Szerintem örököl Ő annyit,hogy tudna segíteni ha akarna egyedül is. De biztos nem teszi. Inkább menne a holdra,a mi kis űrhajós jelöltünk! :-)

sült krumpli 2009.11.21. 18:33:08

@ Feri: Személyeskedni ne ide, köszi.

sorica123 (törölt) 2009.11.21. 19:08:54

@Álmos: engem azért nem zavar, mert most egész normális. Elvállalta, tényleg csinálja, láthatóan nem kelletlenül, 'sztárkodva' (mint sokan mások, akik tényleg csak megjelenni mentek oda). Tehát röhej, nem röhej, de az infantilis, gyakorlatilag a lehetetlen öltözködési stílusával és még lehetetlenebb kamera előtti megjelenésével híres/hírhedtté vált Anettkánál meg lehet figyelni egy olyat, hogy szépen jön lefelé a földre.
Még megérjük azt is, hogy egy különc, de egész kibírható, emberi Anettkánk lesz, akit ritkábban látunk ugyan, de akkor nem fáj annyira a direkt marketingcélból túljátszott hülyeség. Mert ugye tudjuk, hogy anno a csaj azt a tendenciát találta meg jó érzékkel, hogy az átlag magyar nagyon szeret még nála is ízléstelenebbül öltöző, lehetetlenebbül viselkedő alakokat látni a tévében? Tehát aki akkor és/vagy most sír miatta, az beugrott. Anettka direkt antisztárnak ment a tévéhez, és meg is kapta a menetrendszerű anti-sztárkultuszt. Most meg már se nem sztár, se nem antisztár, viszont szem előtt van, úgynevezett celeb, aki részt vehet ilyesmiben.

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.23. 15:54:18

Szerintem ez egyáltalán nem bizarr, sőt jó kezdeményezés! Jó a kampány a McDonald's részéről!
süti beállítások módosítása